Νεαροί έκαψαν το Α` και Β΄ Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου – Επιτηρούσαν τα ξύλα της Λαμπρατζιάς

Νεαροί έκαψαν το Α` και Β΄ Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου – Επιτηρούσαν τα ξύλα της Λαμπρατζιάς

Φωτιά στο Α` και Β΄ Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου σε αντικείμενα και αποθήκη που σχετίζονται με τη Λαμπραττζιά χρειάστηκε την επέμβαση τεσσάρων πυροσβεστικών οχημάτων.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 16.51 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε αποθήκη στο Α’ και Β΄ Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου, που εξελισσόταν σε καναπέδες έξω από μικρή αποθήκη και επεκτάθηκε ακολούθως στην αποθήκη.

Οι καναπέδες είχαν τοποθετηθεί από ανήλικους, για να επιτηρούν τα ξύλα της Λαμπρατζιάς που βρισκόταν μέσα στην αποθήκη, συνεχίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία προσθέτοντας ότι ανταποκρίθηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Καϊμακλίου, αναφέρεται ακόμα ότι μετά από διερεύνηση, διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε μετά από κακόβουλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE